Home Events Boyd on Bacharach

Boyd on Bacharach

Med mesterens melodier – Lone Boyd fortolker Burt Bacharach

Dette er et tribute-projekt til den fremragende amerikanske sangskriver, Burt Bacharach, som gennem årene har beriget verden med et utal af skønne og sangbare melodier i samarbejde med især lyrikeren Hal David. Hvis du kender titler som klassikerne  “What the world needs now – Close to you – Alfie – Raindrops keep falling on my head” med mange flere, ved du, hvilket repertoire, der vil være fremherskende denne aften. Dog vil Bacharachs melodier få et mere jazzet udtryk, hvilket klæder sangene utrolig godt.

Vi skal denne aften møde sangerinden Lone Boyd, som har en fantastisk indlevelsesevne, ro og nærvær i Bacharachs udødelige sange. Lone Boyds engelske intonation og frasering er som en indfødts, og den vokale spændvidde og dynamik er fremragende.

Lone Boyd har været på jazzscenen siden debuten i 2004 med Kai Norman Andersen-sange. Siden kom cd’en “All My Tomorrows” fra 2012 med evergreens. Nu kommer så dette spændende projekt, som folder Lone Boyds talent fuldt ud.

Bandet bag Lone Boyd er af international klasse. Her medvirker Vejles egen Jesper Riis på trompet. Alle kender Jespers musikalske mesterskab både som instrumentalist og arrangør. Trommerne bestyres af Anders Mogensen, som JIVE har været så heldig at kunne præsentere for publikum mange gange over tid. Anders er en eminent musiker, som også har en international karriere. Ud over sine egne projekter er Anders Mogensen ofte første kald, når udenlandske jazzmusikere skal bruge back up. En fremragende og nuanceret trommeslager, der kan spille trommer fra en hvisken til et skrig. Pianisten Søren Bebe er både en dygtig instrumentalist og akkompagnatør. I dette projekt kommer hans fremragende spil virkelig frem. Endelig har vi den i Østrig bosatte bas-professor Morten Ramsbøl, som vi haft den glæde at præsentere mange gange i JIVE i tidens løb. Musikerne spiller sammen som små engle, og der er en stor aften i vente med virtuost spil, dejlig sang og storslåede melodier fra den store mester.

Vokal: Lone Boyd
Trompet:  Jesper Riis
Trommer:  Anders Mogensen
Bas: Morten Ramsbøl
Key: Søren Bebe

Entre 120 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr

Skriv til os på billetkontor@jive-jazz.dk hvis du vil bestille billetter.

Date

21 feb 2018
Expired!

Time

19:30 - 22:30

Location

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle

Organizer

JIVE
Email
billetkontor@jive-jazz.dk

Lukket for kommentarer.