Home Events Cæcilie Norby og Peter Erskine All Stars

Cæcilie Norby og Peter Erskine All Stars

Jazznavnene står i kø i Vejle Musikteater, når Peter Erskine, samler et all-star jazzband med Kenny Werner, Cæcilie Nordby, Benjamin Koppel og Johannes Weidenmueller

Når Danmarks mest succesfulde og produktive saxofonist Benjamin Koppel stiller sig i spidsen for en veritabel allstar-gruppe af jazzmastodonter, så er der uundgåeligt en unik musikoplevelse i vente.

Den amerikanske stjernetrommeslager Peter Erskine, kendt fra så ikoniske grupper som “Weather Report”, “Steps Ahead” og “Bass Desires” har for længst skrevet sig ind i historiebøgerne som en af de mest stilskabende jazztrommeslagere.

Den amerikanske toppianist Kenny Werner voksede som musiker op sammen med vennerne John Scofield og Joe Lovano og er, ligesom disse jazzberømtheder, en af de mest virtuose og lyriske pianister på den internationale scene.

Kontrabassist Johannes Weidenmueller er ligeledes en af New Yorkerscenens mest eftertragtede musikere, og hertil underviser på bl.a. den fornemme Manhattan School of Music. Johannes har iøvrigt spillet med alt og alle, fra Wynton Marsalis over Benny Golson til Mike Stern mm.

De fire stjernemusikere får selskab af ingen ringere end en af Europas fineste sangerinder, vores egen Cæcilie Norby, der som en af de få Skandinaviske sangerinder virkelig har skabt sig en international karriere med bla. talrige udgivelser på så store pladeselskaber som Blue Note Records og ACT Music.

Vejle Musikteater – Store Sal

Normal billetpris 250,-  Medlemmer af JIVE opnår 15% rabat ved anvendelse af koden
koppel15 ved billetkøb på  https://goo.gl/jqZXNM

Arrangør: Vejle Musikteater & Jive

Date

08 jun 2018
Expired!

Time

19:00 - 22:30

Location

Vejle Musikteater
Vejle

Organizer

Vejle Musikteater | JIVE

Lukket for kommentarer.