Home Events Hess AC Hess Julekoncert

Hess AC Hess JulekoncertHess/AC/Hess SPACELAB – Ny fortolkning af tradition


Så er det snart jul igen, og traditionen tro rammer Hess/AC/Hess SPACELAB igen deres gamle hjemby Vejle. De tre musikere, Nikolaj og Mikkel Hess samt Anders Christensen har fået deres jazz-musikalske opvækst her i byen, og det kan vi alle være stolte af. Siden er det blevet til nogle markante karrierer inden for det danske og internationale musikliv.

Trioen er sammenspillet som få andre og spiller som med ét åndedræt. Alle tre er de mestre på deres respektive instrumenter; piano, bas og trommer, og sammen med det altid oplagte publikum vil de bidrage til, at vi kan nærme os julen styrket af en jazzmusikalsk vitaminindsprøjtning.

På det hyggelige spillested i Bygningen vil der være pebernødder, gran og blafrende lys på bordene samt et lille sanghæfte. Det betyder, at også denne koncert kommer til at følge det koncept, vi alle elsker ved juletid.

Første sæt vil præsentere nye numre fra trioens repertoire blandet med de uopslidelige og elskede numre, som vi bare MÅ HØRE hvert år, bl.a. numrene “Gå med Fred, Jamil”, “African Trees” og “Byen vågner” fra balletten “Dødens Triumf” ,og der er intet bedre end dette genhør. Som med alle gode improviserende musikere er intet nummer helt ens fra gang til gang. Disse instrumentale perler er nærmest gået hen og er blevet julesange for os her i JIVE.

Andet sæt har ofte budt på gæsteoptræden fra trioens venner. Vi håber, det også denne gang lykkes at få dette spændende koncert-element med. I dette sæt nærmer vi os også årstidens sange, fx Steen Steensen Blichers “Det er hvidt derude” eller “Der er ingenting i verden så stille som sne”. Så kommer det uundgåelige og måske allerbedste til sidst, når trioen inviterer publikum til at synge med fra sanghæftet eller være kor til nogle numre. Så bliver musikere og publikum til en organisme og dyb samhørighed opstår.

Herefter vil vi snart være i stand til at tage imod den snarligt kommende juletravlhed – en stor musikalsk oplevelse rigere.

Denne koncert er så stor en publikumsfavorit, at man bør købe billet i forsalg, hvis man vil være sikker på at få plads!

En ganske kort beskrivelse af musikerne til nye gæster:

Mikkel Hess på trommerne er den totalt lydhøre musiker, som subtilt føjer sig ind i helheden. På sin egen boldgade er Mikkel en særdeles innovativ kunstner, som tidligt brugte electronica, lyrik og kunst i performance.

Anders (AC) er den eklektiske mester i basspil, som uden problemer spiller med Internationale jazznavne og rockbands som fx Sort Sol uden at miste sig selv. Overalt respekteret som en fantastisk musiker og et dejligt menneske.

Nikolaj Hess er det musikalske vidunderbarn, som har indfriet alle forventninger og nu er trådt ind i de modne mestres rækker, en kunstner af Guds nåde, som brænder for sin musik og kan udføre alle åndens krav til hånden.

Line-up:

Nikolaj Hess: piano
Anders AC Christensen: bas
Mikkel Hess: trommer

Entre 120 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr

Skriv til os på billetkontor@jive-jazz.dk hvis du vil bestille billetter.

Date

16 dec 2019
Expired!

Time

19:30 - 23:00

Location

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle

Lukket for kommentarer.