KLEZMER DUO

Lørdag d. 30. april 2005 kl. 14.00
Paraplyen, Caféen, Klostergade 1, Vejle.

Balkanmusik for børn ... og hele familien forresten

De to garvede musikere i Klezmer Duo har i mange år - som deres navn antyder - spillet klezmer-musik, festmusik, som er det jødiske svar på mellemøstens arabiske tonegange. Musikken er vital og livsglad, genkendelig fra cirkus og nært beslægtet med balkan- og sigøjnertraditionen.
I 1995 vandt de deres første musikpris ved Verdensmusikfestivalen i Vejle. I 1997 udgav de deres første CD "Danish Klezmer Oy Oy Oy.....". Den næste CD udkom i 2001 med titlen "Itzik Spitsik, Klezmer and Jiddish songs". Ved denne familiekoncert på Paraplyen kommer Klezmer Duo med et nyt program med focus på klezmermusikkens fætter - Balkanmusikken.
Duoen inviterer på en inciterende tur gennem Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet, Grækenland og det tidligere Jugoslavien. Musikken er akustisk og bliver krydret med små fortællinger om brylupper og bjergenes onde ånder. Der synges på makedonsk og zigøjnernes romanisprog - og børnene aktiveres undervejs med rytmeklap og dans.
Klezmer Duo har de sidste seks år formidlet musik til omkring 30.000 børn i Danmark samt på rejser til Færøerne og Cuba.
Sprudlende musik af høj kvalitet, fuld af livskraft, nerve og humor.

Musik der går lige til hjertet - det er svært at lade være med at lade sig rive med.

Henrik Bredholt: Sax, dulcimer, skalmeje og sang
Ann-Mai Britt Fjord: Harmonika, percussion og sang

Billetpriser DKK
Enhedspris: 50,00


Oversigt over koncerter 2005 første halvår