MARILYN MAZUR FUTURE SONG

Tirsdag d. 4. maj 2005 kl. 20.00
Paraplyen, Caféen, Klostergade 1, Vejle.

Skulle dette forår udnævne bestemte koncerter til jubilæumskoncerter, kommer vi nok ikke uden o, at koncerten med Caroline Henderson er sæsonens første, men forårets sidste koncert med Future Song runder af på samme høje niveau.

Marilyn Mazur har optrådt i JIVE-sammenhæng diverse gange, men nu er hun her med sit livs drømmeprojekt. I denne aktuelle udgave medvirker saxofonisten Hans Ulrik. Orkestret har fra starten i 1989 været internationalt - og der er i dag norsk, lettisk og polsk islæt. Norske er guitaristen Eivind Aarset og trommeslageren Audun Kleive, lettisk sangerinden Aina Kemanis og polsk pianisten Elvira Plenar. Sammen med de tre danske musikere garanter for en fascinerende kosmisk fusionsmusik, der hele tiden åbner nye døre til universet og sender publikum på en tur omkring de nærmeste galakser.

Bliver vi på jorden, så kan vi lige minde om kapelmesterinde Mazurs glorværdige karriere. Først som trommeslager i Pierre Dørges New Jungle Orchestra, så i orkestret Six Winds og siden som kapelmester i kvindebandet Primi Band. 1985-89 spillede hun med Miles Davis og har senere haft enkelte engagementer med Wayne Shorter og mange med norske Jan Gabarek. Hun modtog i 1983 Ben Webster-prisen, i 2001 Jazzpar-prisen som den første danske musiker - og gav ved den lejlighed koncert i JIVE's regi.

Og nu er hun her igen - endda på tres-års-aftenen for Danmarks befrielse. Det kan ikke blive meget bedre.

Percussion: Marilyn Mazur
Vocal: Aina Kemanis
Sax: Hans Ulrik
Guitar: Eivind Aarset
Piano: Elvira Plenar
Bas: Klaus Houman
Trommer: Audun Kleive

Billetpriser DKK
Ikke medlem: 180,00
Medlem: 140,00
Stud.medlem: 90,00


Oversigt over koncerter 2005 første halvår