ORGANIC PICNIC

Lørdag 8. marts 2008 kl. 19.30
Bygningen, Ved Anlægget 14, 7100 Vejle.

Guitar: Lasse Thøgersen
Orgel: Søren Bech
Trommer: John Nehen-Hansen

ORGANIC PICNIC
FROKOST I DET GRØNNE - bæredygtig jazz med positive melodi-udledninger

Dette er en såkaldt orgeltrio. I jazztraditionen har dette format en særlig plads. I disse år er der kommet en ny Hammond-orgel-bølge ført an af amerikaneren Joey DeFrancesco , som i øvrigt er personlig ven af dette band. Alle de nye orgeltrioer, også ORGANIC PICNIC, tipper hatten for mestrene, organisten Jimmy Smith og guitaristen Wes Montgomery, som satte målestokken for orgel-trioer.

Det er glædeligt at kunne fortælle, at danske ORGANIC PICNIC består testen! Musikken swinger sejt og gyngende. Musikken har et uimodståeligt drive, som rigtig mange unge vældig godt kan lide. De tre instrumenter Hammond-orgel, trommer og guitar glæder hinanden særdeles godt. ORGANIC PICNIC rammer helt stil-sikkert i traditionen.

Organic betyder jo økologisk. Økologi må i denne forbindelse have noget med rene råvarer at gøre, varer uden tilsætningsstoffer, og det er netop, hvad man får hos dette orkester; Standard-baseret jazz med vægt på melodien og det energiske. Udadvendt og lettilgængeligt. Dette er hyggejazz af høj klasse. I denne musik kan både unge og ældre mødes. ORGANIC PICNIC er et nyt band fra 2006. De har endnu ikke udgivet en debut- cd. Den kommer nok snart, da musikgenren er populær i disse år. Du kan dog høre dem på myspace.

www.organicpicnic.dk
www.myspace.com/organicpicnic

Billetpriser DKK
Ikke medlem: 100,00
Medlem: 80,00
Stud.medlem: 50,00