HOT N SPICY – en stærk og krydret oplevelse!

Torsdag 18. februar 2010 kl. 19.30
Bygningen, Ved Anlægget 14, 7100 Vejle.

Violin: Bjarke Falgren
Guitar/Vocal: Svein Erik Martinsen
Bas: Lars Tormod Jenset

Ordene hot’n’spicy hentyder oftest til stærk og krydret mad med chili.

Når det går på musik, så drejer det sig om orkestret ”Hot N Spicy”, og retten består så af en dansker og to nordmænd på henholdsvis violin, bas og guitar. Danske Bjarke Falgren er en gudbenådet spillemand af bedste Svend Asmussen-tradition. Han mødte på ”Rytmekons” i København de to nordmænd Svein Erik Martinsen (guitar, sang) og Lars Tormod Jenset (bas). Året var 2000. De tre musikere fandt en fælles musikalsk åre i grænseområdet mellem jazz og blues, spillet akustisk og med sang. En slags skandinavisk ”americana” med et touch af sigøjnertraditionen omkring Django Reinhardt/Stephane Grappelli.

Fra starten slog konceptet godt an, og det er blevet til mere end 500 koncerter over det meste af Europa. Med Hot N Spicy på den musikalske koncertmenu stilles der garanti for en swingende, spræl-levende og sanselig oplevelse.

Dette er så jubilæumsturneen. 10 års sammenspil og en ny-udgivet cd lover godt for denne aften, som bliver en håndspillet, akustisk aften, hvor du rigtigt får mulighed for at vippe med tæerne. Nyd den meget kompetente udførelse af såvel egne numre som pop-perler og amerikanske standards. LIVE er dette orkester helt suverænt og har et godt samspil med publikum.

www.hotnspicy.dk

Billetpriser DKK
Ikke medlem: 120,00
Medlem: 100,00
Stud.medlem: 60,00