KRESTEN OSGOOD + ”OG HVAD ER KLOKKEN”
Vi lover intet, og det holder vi!
(Osgood feature no.3)

Tirsdag 11. maj 2010 kl. 19.30
Bygningen, Ved Anlægget 14, 7100 Vejle.

Saxofon: Jesper Løvdal
Bas: Thomas Vang
Trommer: Kresten Osgood
?: xx

Dette er Kresten Osgoods danske basisorkester. Det er i udgangspunktet en trio med Thomas Vang på bas og Jesper Løvdal på saxofon. Orkestret kan efter behov udvides med gæste-artister, og det er netop, hvad der vil ske ved dagens koncert. Kresten har lovet at tage en gæst med, som vil gøre, at koncerten får sit særlige ”twist”. Den hemmelige gæst vil fremgå af JIVEs hjemmeside www.jive-jazz.dk på tidspunktet omkring koncerten.

Trioen har eksisteret siden 1998 og er således stærkt sammenspillet. Dette danner grundlaget for orkestrets evne til at tilpasse sig alle situationer, det kommer i. Du kan således aldrig være sikker på, i hvilken skikkelse ”Og Hvad Er Klokken” toner frem i. Netop det er en del af konceptet og grundlaget for at holde orkestret friskt og effektivt.

Hvad kan JIVE så alligevel love denne aften? Vi kan love dig en aften med tre fantastisk dygtige og spændende musikere + en gæst - alle med masser af musikalsk nerve. Vi kan love dig ”Og Hvad Er Klokken”- musik af en meget omskiftelig karakter og et repertoire der, udover Osgoods egne kompositioner, kan bestå af alt fra Ellington, Ornette Coleman og Ahmed Abdullah til Neil Young, Mike Stern og Bob Dylan.

Vi kan også love dig en fejring af musikken som kilde til samvær mellem mennesker. ”Og Hvad Er Klokken” har tidligere vist sig som et ustoppeligt festorkester, hvis det er det, vi vil her i Vejle. Det kommer an på publikum.

På trods af den kamæleon-agtige karakter har orkestret har udgivet flere meget spændende cd’er. Senest kom ”Frimærkealbummet”! Her finder man også sang og vokal af Kresten Osgood. Filateli er en anden af Kresten Osgoods passioner, og frimærker danner på cd’en baggrund for Osgoods personlige betragtninger om livet. Osgood som sanger! Måske får vi også det ved aftenens koncert??

Faktisk kan vi love dig, at vi intet kan love dig! Kan det få dig til at komme til koncerten med Kresten Osgoods ”Og Hvad Er Klokken”? Tag en chance! Det forlanger vi ofte af musikerne. Kan musikerne forlange det af os?

PS: Den fjerde mand viste sig at være pianisten Simon Toldam.

www.osgood.funky.dk

Billetpriser DKK
Ikke medlem: 120,00
Medlem: 100,00
Stud.medlem: 60,00