STEFANO BOLLANI - PAULO FRESU - PAULO RUSSO
JULEGAVEN FRA JIVE: ITALIENSK VERDENSKLASSE PÅ SLOTSAFTAPNING!

Tirsdag 14. december 2010 kl. 19.30
Engelsholm Højskole, Engelsholmvej 6, 7182 Bredsten.

Trompet: Paulo Fresu
Piano: Stefano Bollani
Bandoneon: Paulo Russo

Denne trio er fantastisk, og er, næst efter Barolo-vin og Fiat’er, nok Italiens pt. bedste eksportartikel.

Her har vi den mesterlige, sensitive pianist Stefano Bollani, som vi har lært at kende gennem samarbejdet med Morten Lund og Jesper Bodilsen (udgivet på ECM!) og fra de hedengangne JAZZPAR-priskoncerter. Her har vi trompetisten Paulo Fresu, også en internationalt kendt musiker, som begår sig på prestige-plademærket, ECM og mange andre steder. Sidst, men ikke mindst bandoneon-spilleren Paulo Rossi, som var en del af bassisten Bo Stiefs trio i flere år, og som afsluttede solistklassen på Rytmekons med piano som instrument. Bandoneon’en er en fætter til harmonikaen. Den bruges meget i argentinsk tango og i etniske italienske sange. Vi får den at høre i begge roller denne aften.

Trioens fælles musiceren er eminent. Der er tale om musikalsk telepati, som bringer musikken op på et uhørt højt niveau. Der er masser af legesyge indfald hos de tre, og smilet skal nok komme frem mange gange denne aften. Spilleglæden nærmest stråler ud af musikerne. De er kommet for at give os en musikalsk oplevelse for livet.

Denne særlige aften byder på de tre musikeres egne kompositioner, etniske italienske og argentinske sange og musik fra det internationale jazzrepertoire.

Den dejlige, men lille koncertsal på Engelsholm Slot vil blive fyldt til bristepunktet. Det tilrådes derfor stærkt, at man bestiller/køber billetter til koncerten på forhånd for at sikre sig adgang.

Vel mødt til noget så sjældent som en italiensk jazz-aften på allerhøjeste niveau.

Billetpriser DKK
Ikke medlem: 120,00
Medlem: 100,00
Stud.medlem: 60,00