HESS / AC / HESS JIVES JULEKONCERT - alle gode gange tre med “Vejle-drengene”!

Onsdag 10. december 2014 kl. 19.30
Bygningen, Ved Anlægget 14, 7100 Vejle.

Piano: Nikolaj Hess
Bas: Anders Christensen
Trommer: Mikkel Hess

Igen kan JIVE byde på et gensyn med sine berømte bys-børn, når trioen Hess/AC/Hess kigger inden for til en koncert, som vil smage lidt af jul. Stemningen er i top, den musikalske kvalitet er i særklasse og julesneen vil helt sikkert dale ned udenfor, når trioen optræder.

Det er tredie gang, JIVE byder julen velkommen på denne måde. De to tidligere gange var mesterlige koncerter fyldt med musikalsk finesse, strålende soloer, en god blanding af originale numre, evergreens og julemelodier samt en rigtig god samhørighed mellem publikum og musikerne. Til koncerterne har der ofte været musikalske gæster, som også har spredt det glade budskab. Mon ikke nogen også denne gang finder vej til scenen?

Nikolaj Hess er beskrevet som en hybrid af Chopins elegance, pianisten Bill Evans’ harmonisans og Keith Jarretts instinktive kreativitet. Nikolaj er en musiker i verdensklasse med mange-facetterede talenter.

Anders (AC) Christensen og hans bas har spillet på den internationale jazz-scene siden gennembruddet i trommeslageren Paul Motians europæiske gruppe. Anders spiller også gerne i andre musikalske sammenhænge. Man har kunnet høre ham med bl.a. Savage Rose eller Sort Sol. Han har skrevet filmmusik til filmen “Gå med fred, Jamil” og udgivet cd’er i eget navn. Anders repræsenterer den danske bas-kongerække på bedste vis.

Mikkel Hess er den sprælske lillebror, som insisterer på at være anderledes. Med stor succes har han arbejdet med elektronik og rap i sin musik, fx i gruppen “Hess is More”. Mikkel er en fabelagtig trommeslager, også i jazz-sammenhænge.

De tre “Vejle-drenge” har spillet sammen, siden de var ganske unge, og de har udviklet en komplet intuitiv forståelse, som gør deres musik helt fri og flydende.

Kom og få julefred i sjælen med Hess/AC/Hess.


Billetpriser DKK
Ikke medlem: 120,00
Medlem: 100,00
Stud.medlem: 60,00