Julekoncert Hess-AC-Hess

Mandag d 18. december kl. 19.30 i Bygningen

 

Traditionen, der bare VIL leve

Det er blevet december, julen står for døren og det er tid til JIVE’s julekoncert. Det er traditionernes tid, og en af dem er med tiden blevet, at Vejles egne jazzmusikere optræder for vejlenserne. Egne, forstået på den måde, at de har haft deres musikalske ungdom i Vejle og opland og føler en form for tilhørsforhold til byen og spiller jazz (eller det der lugter af det).

Det gør aftenens orkester, og derfor kan vi endnu en gang byde velkommen til  HESS/AC/HESS SPACELAB, som består af Nikolaj Hess på piano, Anders “AC” Christensen på bas og Mikkel Hess på trommer.

Hvad består så en JIVE-koncert med HESS/AC/HESS af, hvad har gruppen i ærmet denne gang? Det er normalt en udsøgt blanding af nyt og ældre materiale. Gruppen vil give smagsprøver på dens nuværende repertoire samt gruppens kendingsmelodier/greatest hits, som ofte vil omfatte AC’s fantastiske komposition “Jamil” og Nikolaj Hess’ “African Trees”. Så vil der komme årstidssange, fx “Der er ingenting i verden, så stille som sne” og julesange fx “Winter Wonderland”. Det er i hvert fald sådan noget JIVE’s og gruppens kernepublikum håber på denne aften.

Dernæst er der mulighed for, at der kan komme indbudte optrædende gæster og fællessang med publikum.

Der vil være gløgg-mulighed og pebernødder på bordene samt masser af julehygge. JIVE’s bestyrelse vil være i julehumør og skænke højt i glassene.

År efter år bliver der taget så godt imod gruppen, at JIVE må anbefale at bestille billet, hvis man vil være sikker på at være en del af denne koncert.

JIVE ønsker hermed alle publikummer og musikere en glædelig jul og et godt nytår!

Piano: Nicolaj Hess
Trommer: Mikkel Hess
Bas: Anders Christensen

Entre 120 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr.

Skriv til os på billetkontor@jive-jazz.dk hvis du vil bestille billetter.

Lukket for kommentarer.