Flying Jazzman Quintet

Lørdag d. 25. august kl. 15:00 og 16:30 på havnen

JIVE deltager sammen med flere af byens musikarrangører og Vejle Kommune om at skabe en festlig lørdag på havnen i Vejle som optakt til Vild med Vand. Blues, tango og jazz -toner vil lyde over havnen fra tre scener.

Gå med i New Orleans Street Parade mellem boderne i det store Upcomers Designmarked, nyd god swingende jazz mens du spiser din mad i Street Food området, drik en øl mens du hører rørende blues, bliv inspireret til at danse tango og hyg dig i selskab med skuespiller og sanger Niels Olsen der fortolker sine yndlings jazz sange.

Fra JIVE har vi inviteret Flying Jazzman Quintet på scenen

Efter at have været sidemand for amerikanske og danske jazzikoner igennem flere år, valgte pianisten og crooneren Jan Nielsen i 2016 at sammensætte sit eget band af håndplukkede musikere under navnet Flying Jazzman.

Kendetegnet for musikerne er deres kærlighed til swingmusikken og de gode gamle jazzstandards.  Bandet spiller gedigen jazz inspireret af Nat King Cole, Oscar Peterson, Errol Garner og Gene Harris.

Jan Nielsen, der i en længere årrække boede i USA, har spillet gigs i New Orleans samt været fast musiker i en gospelkirke i det sydlige Alabama. Jesper Riis er et velkendt og skattet ansigt på musikscenen og har bl.a. spillet i og arrangeret for Aarhus jazz Orchestra m.fl.

Line Up:
Jan Nielsen (piano, vokal)
Jesper Riis (trompet)
Mads Rahbek (sax, clarinet)
Nicolas Kock (bas)
Peter Bjerrum (trommer)

Entre: Gratis

Lukket for kommentarer.