Hess AC Hess – Julekoncert

Mandag d. 17. december kl. 19:30 i Bygningen

Vejle tradition: Jazz-jul med brødrene Hess og AC

Så er 2018 endelig kommet dertil, at vi skal præsentere Nikolaj Hess, Mikkel Hess og Anders (AC) Christensen igen. Dette er en EVENT i det vejlensiske kulturliv. Der vil være rift om billetterne, som bør bestilles i god tid, da koncerten foregår på den intime scene, “Spillestedet” i Bygningen i Vejle.

Når der år efter år er så store forventninger til netop denne konstellations december-koncert, så er det ikke fordi JIVE presser musikerne til noget som helst. Men…… det er jo snart jul, og vi håber jo, at “Vejle-drengene” vil spille nogle af de “hits”, som de har spillet tidligere år, fx årstids- og julesange og fællessang med publikum. Men altså, der er ingen garanti for noget. Musikerne har deres frihed og præsenterer også gerne deres bedste originale sange og de nye ting, de har gang i. Denne cocktail har gjort de tidligere år til store musikalske oplevelser samtidig med at vi nyder det fællesskab, som julen også peger på. Det kan også ske ved denne koncert-event, at familie og musikalske venner dukker op som overraskelses-julegave til JIVEs publikum.

Alle tre musikere; pianisten, trommeslageren og bassisten har deres rødder i Vejle, og vi er stolte af dem, og hvad de har bidraget med på jazz- og musikscenen – også selv om de har bosat sig i København. Altså: Stress af fra jule-forberedelserne og tag venner og familie med til denne veloplagte og gennem-musikalske begivenhed.

Line up:

Piano: Nicolaj Hess
Trommer: Mikkel Hess
Bas: Anders Christensen

Entre 120 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr

Skriv til os på billetkontor@jive-jazz.dk hvis du vil bestille billetter.

Lukket for kommentarer.