Jan Harbeck – Live Jive Jungle

Lørdag d. 24. august kl. 11:30 og 14:00
ved Vejle Fjordfestival, Vejle Havn


FUNKY POSEIDON-JAZZ

Tenorsaxofonisten Jan Harbeck med et band, der inkluderer JIVEs navn – det kan kun blive godt! Hvor vores JIVE betyder “Jazz i Vejle”, betyder JIVE for Jan Harbeck liv, dans, glæde, rytmer og udadvendthed i musikken. Dette er “vores” JIVEs bud på musikalsk deltagelse i Vejle Fjordfestival. Det betyder også, at det er en “gratis” koncert for publikum – så værsgo’!

Jan Harbecks populære og funky orkester vil med garanti vil få alle festival-deltagerne til at strømme til scenen for at se, hvad der foregår. Det er nemlig et stilfuldt jazz-orkester, der kan skabe den stemning, der skal være – selv på en formiddag. Fjord, vand og fire mand, der både kan spille og lege som den græske gud, Poseidon og få havet til at rejse sig for derefter at lægge det bølgeblidt ned igen i en stille ballade.

Uanset vejret, så er der ved denne koncert garanteret swingstyrke 7.

Besætningen ombord er den nyskabende og kreative el-guitarist, Thor Madsen, som er vendt hjem efter flere år i udlandet. Her kan guitarister in spe godt stille sig tæt på scenen, for det er en musiker med en monster-teknik, som både kan sin rockhistorie og sin Wes Montgomery.

På el-bas er det bundsolide Jeppe Skovbakke med den fine og funky baslyd, som sammen med trommeslageren Peter Leth, sikrer både forankringen og hindrer eventuelle grundstødninger undervejs i det rytmiske togt.

Kaptajnen, Jan Harbeck, er en af de yngre saxofonløver, der der både tænker nyt og respekterer traditionen. Derfor kan vi nok også forvente at få nye udgaver af gamle swing-klassikere sammen med det funk-inspirerede repertoire.

Smør danseskoene, rens ørerne og  få “søgang i den” med LIVE JIVE JUNGLE og JIVE – Jazz i Vejle.


Line up:

Jan Harbeck: sax
Thor Madsen: guitar
Jeppe Skovbakke: bas
Peter Leth: trommer

Lukket for kommentarer.