BO STIEF NEW DREAMS

Søndag d. 13. september kl. 14:00, Bygningen i Vejle

 

Drømme med mange strenge

Bassisten Bo Stief er et menneske, der aldrig står stille og altid er i udvikling med snart det ene, snart det andet projekt. I corona-tiden fødtes et nyt projekt, Bo Stief New Dreams. Selv om fødslen var besværlig i forhold til at møde publikum, så er muligheden der nu hos JIVE.

Bo Stiefs nye drømme-strengepartnere er cellisten og vokalisten Lea Havelund samt guitaristen Poul Halberg.

Selv om dette er en trio, og der er mange strenge at spille på, så er det på ingen måde en klassisk trio. Der spilles på såvel elektriske som akustiske instrumenter. Der spilles med effektpedaler for at kunne tilføre lyden regnbuens farver.

Trioen spænder vidt i repertoiret. Der er funk, tango, syrerock (!), digt-recitation, ambient, blues, Beatles – alt udført i et tætvævet sammenspil af højeste klasse. Der er masser af plads til improvisationer fra alle musikere. Instrumenterne snor sig ind i og ud af hinanden i en sublim musiceren, så englene synger. “Musikken kan skabe en forbindelse til noget større, et slags åndeligt univers”, siger Bo Stief, og det lykkes i denne trio.

Stief ved, at når rejsen er målet, så fører alle veje dertil. Alle muligheder afsøges, ingen veje eller døre spærres for den søgende musiker. Måske ligger det musikalske guld for enden af netop denne regnbue.

Glæd dig til en dejlig dag sammen med altid sympatiske og mesterlige Bo Stief på vej mod nye mål.

Line up:
Bo Stief – bas
Poul Halberg – guitar
Lea Havelund – cello og vokal

Entre 140 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr

Skriv til os på billetkontor@jive-jazz.dk hvis du vil bestille billetter.

Lukket for kommentarer.