HESS / AC / HESS – Julekoncert

Mandag d. 20. december kl. 19:30, Bygningen i Vejle
AFLYST  AFLYST  AFLYST pga. corona restriktioner

 

Nu’ det jazz-jul igen….igen  

Indrømmet – vi elsker det, og vi ved, at publikum også elsker det. Den årlige julekoncert står for døren, og traditionen tro har vi lagt den i hænderne på de vejlensiske brødre Nikolaj og Mikkel og deres næsten-bror, Anders AC Christensen.

Denne trio har gennem en årrække stillet sig til rådighed for JIVE og publikum med et program, som både indeholder nyt og traditioner. Aftenen vil bestå af to sæt, hvoraf det første vil fokusere på den sammentømrede trios nuværende repertoire med små overraskelser. Andet sæt vil fokusere på årstidens sange og inkludere fællessang med publikum. Ofte har trioen fået gæster på besøg, bl.a. har sangerinden Mette Lindberg og trompetisten Jesper Riis deltaget til stor glæde for publikum. Den hyggespredende jazzmusik følges på vej af pebernødder, dejligt juleøl, en JIVE-bestyrelse i højt humør, lys på bordene og julelys i øjnene.

Trioen kalder sig Hess/AC/Hess Spacelab, og de er gået hele vejen fra lysende talenter i Vejle, til etablerede kunstnere på den danske scene og til efterspurgte, internationale stjerner.

Pianisten Nikolaj Hess er gået fra at være musikalsk vidunderbarn til virtuos solist. Han har “hele pakken”, som man siger om folk, der kan det hele.

Trommeslager og elektronik-styrmand Mikkel Hess er den kulturelt udfordrende, som gerne blander genrer og skaber nye udtryk som det høres i hans egen gruppe, Hess Is More.

Anders AC Christensen færdes lige hjemmevant i rock- og jazzland, hvor han har spillet med Sort Sol og med guitaristen Jakob Bros banebrydende, internationale gruppe.

Hvis Hess/AC/Hess Spacelab har forbindelse ud i verdensrummet, så kan de melde ud, at også aliens skal bestille plads, for der plejer at være særdeles velbesøgt til trioens årlige julekoncert.

Line up:

Nikolaj Hess – piano
Mikkel Hess – trommer
Anders Christensen – bas

Entre 140 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr + gebyr

Lukket for kommentarer.