Emil de Waal trio feat. Nulle

Lørdag 27. august 12:30, Vejle Havn

JIVE deltager i Vejle Fjordfestivalen med en særdeles spændende koncert.

Trommeslageren Emil de Waals trio har allieret sig med den legendariske danske klarinettist, Elith “NULLE” Nykjær som gæstesolist.

NULLE er kendt og elsket i hele Danmark, hvor han er kendt fra film og tv og især som musiker af meget høj klasse. I slut-1950’erne blev den unge NULLE så interesseret i den nye jazz-musik fra USA, at han droppede sin uddannelse og spillede full-time i det københavnske jazzmiljø omkring Nyhavn.

Senere allierede han sig med yngre kræfter og drog ud i verden i bil for at lære nye toner og sange og møde andre kulturer. Derved kom der både Balkan-toner, russisk, jødisk og arabisk musik ind i klarinetten. Nu hed det Verdensorkestret, og spillede rundt i Europa.

Der er ingen grænser for NULLE, som trods sine 85 år (!) øver to timer om dagen for at holde sig i topform. Også nutidens bedste musikere har bud efter ham, og ved denne koncert skal NULLE spille med Emil de Waals fremragende trio med den Vejle-fødte trombonist, Mads Hühne og den ekstremt dygtige pianist Jacob Anderskov.

De fire musikere vil spille musik, som både passer til en festival af denne karakter, hvor det skal SWINGE og samtidig – i bedste JIVE-ånd skal udfordre dig lidt musikalsk.

Forvent en stor oplevelse med flere af landets bedste musikere og veteranen og den store mester, NULLE.

Line up:
Nulle – klarinet
Jacob Anderskov – piano
Mads Hühne – trombone
Emil de Wall – trommer

Koncerten foregår i det fri ved Vejle Lystbådehavn som del af Vejle Fjordfestival.
Der er gratis adgang til Vejle Fjordfestival og hermed også til koncerten.
Læs mere om festivalen på https://fjordfestival.vejle.dk/

 

Lukket for kommentarer.