Hess – AC – Hess Julekoncert

Mandag d. 19. december kl. 19:30, Bygningen i Vejle

I pose og i sæk – jul med JIVE

I posen denne gang er JIVEs legendariske JULEKONCERT, og som det næsten er blevet en tradition, er den lagt i hænderne på vore berømte bysbørn; Nikolaj Hess, Anders “AC” Christensen og Mikkel Hess i deres trio ”Spacelab”.

Måske forbinder du ikke lige ordet “Spacelab” med jul, julesang og julehygge, men Spacelab er et orkester i højeste internationale klasse og kan sagtens forbinde verdensklasse-jazz med julehygge.

I sækken denne gang ved aftenens koncert vil orkestret præsentere deres aktuelle repertoire, som hidtil har haft rødder i akustisk jazz. Til denne koncert krydrer de så med årstidens sange, som publikum også får mulighed for at synge med på.

I sækken er også plads til overraskelser. Tit har der været gæster involveret, hvoraf en er gledet helt ind i aftenens udgave af Spacelab. Det er den glimrende sanger Mette Lindberg, som har gæstet JIVEs julekoncert flere gange. Måske kommer der også andre overraskelser. Vi håber på, at nogle af bandets og Jives musikalske venner finder vej til scenen.

Der vil være hygge på bordene med blafrende lys og klementiner. Julebryg i øl-hanerne, måske godt til at smøre stemmebåndene med til fællessangene.

Fra alle os til alle jer – en pose og en sæk fyldt med god julestemning. Værs’go’.

Lineup:

Nikolaj Hess – piano
Anders AC Christensen – bas
Mikkel Hess – trommer
Mette Lindberg – vokal

Entre 140 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr + gebyr

Lukket for kommentarer.