Yellow Map

Tirsdag d. 12. september kl. 19:30, Bygningen i Vejle

Yellow Map

Den gule dame med trombonen viser veje i jazz

Du skal denne aften møde en musiker og et orkester, som har skabt deres egen niche i jazzen. Vi skal opleve en trombone i front for et orkester, der både spiller utroligt smukke ballader OG meget funky, kropslig fusionsmusik. Yellow Map har fundet deres egen unikke vej på landkortet. Bassen ligger spændstigt og driver musikken. Wessbergs trombone taler med keyboardets lyde og toner. Det er som skyer på himlen – drømmende, slentrende glider de ind i og forbi hinanden.

Lis Wessberg, som er bandleader og trombonist, er en særdeles dygtig solist på sit instrument. Hun kan udtrykke utrolige nuancer på dette horn, som normalt bliver betragtet som et ret “stift” instrument. I balladerne kommer Wessbergs sublime teknik til sin ret. I den mere fusionsagtige del af repertoiret viser hun, at trombonen virkelig er et instrument, der kan male i musikken.

Også orkestrets øvrige medlemmer er fabelagtige instrumentalister. Steen Rasmussen på keyboards giver den smukkeste baggrund for Lis Wessbergs trombone. Han betjener sig også af Moog synthesizeren, hvilket giver musikken endnu en særlig tone.

Lennart Ginman er en bas-legende i dansk jazz, og sammen med trommeslageren Jeppe Gram fungerer de som et kraftværk, der både skaber fremdrift i de funky fusionsagtige numre og skaber balance i de smukke trombone-ballader.

Yellow Map (navnet) kommer af, at dette orkester kommer fra forskellige udgangspunkter i musikkens landkort. Gule veje førte dem frem til en fællesnævner, et unikt sted, hvorfra de så skaber deres musik.

Glæd dig til en fantastisk aften, når “The lady in yellow” og hendes trombone anviser nye og spændende veje i jazzland. GPS’en skal indstilles på Wessberg og Yellow Map. Du SKAL finde vej til JIVE denne aften.

Line up:
Lis Wessberg – Trombone
Lennart Ginman – Bas
Steen Rasmussen – Rhodes, Moog og Piano
Jeppe Gram – Trommer

Lyt her:

https://www.youtube.com/watch?v=iHCGSbaXMEM&list=OLAK5uy_kN7uUB7cR6DxyNq2VFYci5WcXOHdmFwn8

Entre 160 kr. / medlemmer 120 kr. / unge-medlemmer 70 kr. + gebyr

Lukket for kommentarer.