Hess – AC – Hess / Spacelab

Onsdag 30. marts kl. 19:30 – Bygningen i Vejle

Julen varer lige til påske, så vi når det.

De tre musikere, Nikolaj og Mikkel Hess samt Anders Christensen har fået deres jazz-musikalske opvækst her i byen, og det kan vi alle være stolte af. Siden er det blevet til nogle markante karrierer inden for det danske og internationale musikliv.

Trioen er sammenspillet som få andre og spiller som med ét åndedræt. Alle tre er de mestre på deres respektive instrumenter; piano, bas og trommer, og sammen med et oplagte publikum vil de bidrage til, at vi kan nærme os foråret styrket af en jazzmusikalsk vitaminindsprøjtning.

Selv om dette ikke er en julekoncert kan vi vel stadig håbe på at høre numre som “Gå med Fred, Jamil”, “African Trees” og “Byen vågner” fra balletten “Dødens Triumf”, og der er intet bedre end dette genhør. Som med alle gode improviserende musikere er intet nummer helt ens fra gang til gang. Disse instrumentale perler er nærmest gået hen og er blevet hjertesange for os her i JIVE. Denne forårskoncert vil hertil give plads til nye numre fra trioens repertoire.

En ganske kort beskrivelse af musikerne til nye gæster:

Mikkel Hess på trommerne er den totalt lydhøre musiker, som subtilt føjer sig ind i helheden. På sin egen boldgade er Mikkel en særdeles innovativ kunstner, som tidligt brugte electronica, lyrik og kunst i performance.

Anders (AC) er den eklektiske mester i basspil, som uden problemer spiller med Internationale jazznavne og rockbands som fx Sort Sol uden at miste sig selv. Overalt respekteret som en fantastisk musiker og et dejligt menneske.

Nikolaj Hess er det musikalske vidunderbarn, som har indfriet alle forventninger og nu er trådt ind i de modne mestres rækker, en kunstner af Guds nåde, som brænder for sin musik og kan udføre alle åndens krav til hånden.

Nikolaj Hess: piano
Anders AC Christensen: bas
Mikkel Hess: trommer

Entre 140 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr. + gebyr

Lukket for kommentarer.