BAUN Trio + Mathias Heise

Mandag d. 11. marts kl. 19:30, Bygningen i Vejle

Jazzpop trio med mundharmonika-spiller i verdensklasse

Dette er noget så sjældent som en ny, mandlig, dansk vokalist. Søren Baun er samtidig pianist og uddannet som sådan fra Rytmekons i København. Hans udgangspunkt er i de mere populære samtidskunstnere, fx Steely Dan, soulsangeren Bill Withers, navnkundige The Beatles samt og især mesteren, Stevie Wonder. Disse kunstnere får så Søren Baun Trios særlige touch, hvor vokal og elpiano/flygel smelter sammen med bas og trommer, så man tror, at disse melodier altid har været jazz-repertoire. Melodierne kan også få et touch af latin og bossa nova.

Søren Baun komponerer også, og sammen med den danske mundharmonika-stjerne, Mathias Heise har han bl.a. komponeret det helt særlige og prisvindende nummer, Ordinary Day. Derfor – og med gruppens inspiration fra Stevie Wonder – er det et SCOOP, at aftenens særlige gæst er netop Mathias Heise.

Mathias har de samme melodiske kvaliteter på mundharmonikaen som legendariske Toots Thielemans, altså et komplet mesterskab. Godt gået af en musiker på kun 30 år. Mathias Heise har været solist med DRBB (Radioens Big Band), og han har sit eget FUSIONS-orkester, Quadrillion. Han spiller også keyboards med masser af følelse og power. Det er en fantastisk musiker, som JIVE glæder sig til at præsentere sammen med Søren Baun Trio.

Trioens to sidste medlemmer er Morten Ankarfeldt på bas og trommeslageren Rasmus Lund. Morten var senest på besøg i JIVE med projektet “Rio Jazz 4” med Christina von Bülow, hvor de lagde spillestedet ned med varme Rio-rytmer. Ankarfeldts bas kan høres med en mængde af stærke danske orkestre, hvor han er en meget efterspurgt sideman.

Rasmus Lund er også en højt skattet musiker på den danske jazzscene, hvor han spiller med Kjeld Lauritsens orgeltrio, Dreamcatcher 3.0 med bl.a. Mathias Heise (!), og Esben Just Trio.

Søren Baun Trio featuring Mathias Heise “will blow your mind” med flot vokal, flotte rytmer og en fantastisk mundharmonika-spiller. Det vil blive en fest, og man kan roligt tage nytilkomne til jazz med denne aften. Her åbnes en dør ind til et spændende univers.

Line up:
Søren Baun –  sang og piano
Mathias Heise –  mundharpe
Morten Ankarfeldt –  bas
Rasmus Lund –  trommer

Lyt her:   Spil

Entre 160 kr. / medlemmer 120 kr. / unge-medlemmer 70 kr. + gebyr

Lukket for kommentarer.