Kristin Korb Trio

Fredag d. 26. januar kl. 19:30, Bygningen i Vejle

EN AFTEN MED GLÆDE, SWING OG HÅB

Kristin Korb er født i USA, hvor hun fik sin musikalske uddannelse først som klassisk bassist, siden som jazz-bassist OG sanger. Hun er nu bosat i Danmark, i København, som er basis for Kristin Korbs mange aktiviteter.
Hun er også personlig elev af bas-legenden, Ray Brown, som i øvrigt også har spillet i JIVE. Her udviklede hun sin egen stil, som er baseret på den store amerikanske sangbog, kaldet jazz standards. Her kan man finde de mest fantastiske melodier, som er egnede til improvisation, som det jo også handler om i jazz. Disse melodier skaber en feelgood-stemning hos både musikere og publikum. Her skal vi finde noget af denne aftens musikalske guld.

I de senere år er Kristin Korb også begyndt at inddrage pop-melodier i sit repertoire. Nyest er et projekt med Eurythmics-sange, bl.a. “Sweet dreams are made of this”. Disse sange har vist sig at tiltale publikum i høj grad, og Kristin Korbs orkestre finder masser af inspiration i dette materiale. Det er oftest Kristin Korb selv, der arrangerer musikken. Sangene er der mange, som kender, selv om Annie Lennox og Dave Stewart havde deres største hits i årene før årtusindskiftet.
Så forvent super sofistikeret og elegant swingende basspil fra Kristin Korb. Samtidig vil du møde en vokalist med en smuk, krystallinsk sangstemme. Vi er på niveau med sangerne/pianisterne Diana Krall og Eliane Elias!

Med sig denne aften har hun sin trio, som også består af to af Skandinaviens allermest elegante og swingende musikere. Den svenske pianist Magnus Hjorth er højeste internationale klasse. Hans mesterskab er stort og Magnus regnes for en af de største pianister i sin generation.
På trommerne er det norske swing-fænomen, Snorre Kirk, en utrolig dygtig og sensitiv musiker. Snorre Kirk har beriget det danske jazzmiljø i en del år. Han er elegantieren i jazzen, som både kan spille med fjerlet elegance og dynamisk drive.
Disse to musikere er de ideelle partnere for Kristin Korb i trio-spil. Begge er også orkester-ledere selv. Her har de valgt at være en del af The Kristin Korb Trio, som er noget af det ypperste inden for nutidig swingende jazz, parret med sjælfuld vokal.

Smil, glæde, harmoni, elegance, swing og kommunikation er, hvad der er i vente denne aften.
I en tid med mange udfordringer har dette orkester sat sig selv den opgave at spille håbet og glæden frem i os alle. Det vil blive en stor aften.

Lineup:

Kristin Korb – bas og vokal
Magnus Hjorth – piano   Steen Rasmussen – piano
Snorre Kirk – trommer

Lyt her:
https://youtu.be/lNICpJPBea4?t=19

 

Entre 160 kr. / medlemmer 120 kr. / unge-medlemmer 70 kr. + gebyr

Lukket for kommentarer.