Veronica Mortensen

Søndag d. 2. september kl. 16:00 i Bygningen

Det er let at blive smask-jazz forelsket i Veronica

Det er let at blive forelsket i Veronica Mortensen, i hvert fald i hendes stemme og i hendes bands elegante lyd. Veronica Mortensen er sprængfyldt med sensualitet og musikalitet, en cocktail hun elegant får ud over scenekanten til det lydhøre og med rette forventningsfulde publikum. Hun indtager scenen med den selvbevidste kunstners naturlighed. Hun kan sin metier til fulde, og alle, der har hørt hende, ved at her er en af tidens store sangerinder.  Det er skønsang fra sjælen fra en teknisk dygtig sangerinde, rytmisk spændstigt og med en vidunderlig tydelig diktion af de engelske sangtekster såvel i det klassiske repertoire fra den “store amerikanske sangbog” som i Veronicas egne originale kompositioner.

Ud over sin egen gruppe, som vi skal høre denne aften, er Veronica Mortensen ofte at finde i front som gæstesolist hos de store nordeuropæiske big bands, fx Bohuslän Big Band i Sverige. I hjembyen Aarhus har hun ofte stået foran Aarhus Jazz Orchestra.

Musikerne i Veronica Mortensen Quartet er den yderst smagfulde pianist, Mads Bærentsen, som en mesterlig partner for Veronica, da de kender hinanden gennem mange års samarbejde. På bas og trommer det lydhøre og indfølte makkerpar, Kristor Brødsgaard og Rasmus Lund.

Den intime scene på Spillestedet i Bygningen tilbyder den perfekte natklub-stemning til denne smukke musik. Dagen vil være en hyldest til skønheden i musikken. Man kan roligt invitere svigermor eller børnene med. Fordybelsen og indlevelsen i musikken vinder over overfladiskhed og døgnflue-ligegyldighed. Veronica Mortensen har “staying power”, og nu har du muligheden for at nyde en eftermiddag i selskab med en dejlig sangerinde og hendes udsøgte orkester.

Line up:
Vokal: Veronica Mortensen
Piano: Mads Bærentsen
Bas: Kristor Brødsgaard
Trommer: Rasmus Lund

Entre 120 kr. / medlemmer 100 kr. / unge-medlemmer 60 kr

Skriv til os på billetkontor@jive-jazz.dk hvis du vil bestille billetter.

Lukket for kommentarer.